Новини, Събития

През погледа на една жена. Жива библиотека за живи хора…

На 8-ми април, точно един месец след 8-ми март, Ви каним да се включите в едно много специално събитие за нас – Жива библиотека. Там ще чуете историите на 8 жени, ще погледнете през техните очи и ще разберете предизвикателствата, пред които се изправят всекидневно. Историите им са уникални, но и някак универсални.
Книгите ни са готови да Ви преведат през най-различни истории – за сила, за нежност, за любов и болка, за успехите и трудностите по пътя. Те ще разказват, а Вие ще задавате своите въпроси и ще търсите отговори. И както с всяка хубава книга, краят ще бъде добър – всички ще си тръгнем с малко повече надежда, че въпреки трудностите и пътят, който вървим, ние сме заедно и може да се справим с всичко.
Събитието е насочено към мъже и жени, които искат да обогатят библиотеките си и да съберат истории от цял свят, да се вдъхновят и да създадат нови приятелства.
Ще ви очакваме на 8-ми април за събитието “През погледа на една жена” (https://fb.me/e/11P0xHa6f), на което ще “прочетете” вдъхновяващите истории на 8 жени.
Единствено е необходимо да се регистрирате:
А до тогава ви оставяме със силните послания на тези прекрасни жени!

https://fb.watch/jHHB-nzVA6/

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.

Categories