Новини

Стартираме дарителска кампания. Имаме нужда от Вас!

Фондация „Мисия Криле” започва работа по кампания за набиране на средства под надслов: „Да дарим усмивки на жени, преживели насилие и техните деца. Кампанията ще продължи до 30 април 2024 г.

Събраните средства ще бъдат използвани за създаването на позитивни преживявания на 15 жени и техните деца, преживели насилие.

С помощта на дарителите ще дарим усмивки на жените и децата, с които работим. Планираме да организираме за тях образователни екскурзии до няколко забележителности в България – Етъра, Велико Търново, Карлово, Калофер, Сопот, Копривщица, както и да помогнем за преобразяването им като организираме посещение при фризьор, козметик и им дадем подаръчни ваучери. Това е част от възстановителния процес и възможност да се почувстват специални!

Нека заедно да подарим усмивки на хора, които са преживели много тежки моменти в живота си!

Мoжете да подкрепите кампанията в Платформата.бг, чрез дарителски SMS на 17 777 за трите мобилни оператора с кодова дума  DMS USMIVKI, по банков път или чрез PayPal.

Ние от Фондация „Мисия Криле“ вече 6 години полагаме усилия да бъдем полезни на жени, преживели насилие и техните деца. През последните години броят на жените, които са потърсили подкрепа при нас нарасна значително. За изминалата година сме работили по около с 70 жертви на насилие. Ние им предоставяме здравна, юридическа, психологическа, хуманитарна подкрепа. При нас те усещат, че има някой, който ги подкрепя и е с тях през целия болезнен, процес на отделяне от насилието. Помагаме им да започнат да вярват в бъдещето и да придобият увереност.

Кампанията е част от традиционната инициатива на фондация BCause «8 кампании за 8 март» в подкрепа на 8 организации, които помагат на жени и деца, преживели домашно насилие.