Управителен Съвет

Казвам се Диана Димова. По професия и по призвание съм социален работник. Повече от 20 години работя с деца и семейства, които преминават през различни трудности.

Да съм активен гражданин е една от висшите ми ценности. Понастоящем съм основател и председател на Фондация “Мисия Криле”, която обединява съмишленици в помощ на деца и възрастни, неравнопоставени в обществото. Организацията ни управлява Комплекса за социални услуги в града, където предоставяме консултативна помощ за семейства, както и 24-часова закрила и подслон за майки с деца. Ръководител съм на проектите ни насочени към подкрепа на търсещи международна закрила лица. Обичам да бягам, но никога от проблемите.

Казвам се Ивайло, Ивайло Ябълкаров.

Харесвам името си и ябълките, но много харесвам и това, което правя. През последните 14 години съм част от различни неправителствени организации, работещи в социалната сфера.

В ролите, които имам, на работното си място, често ми се налага да се изправям пред различни вятърни мелници, да се боря с дракони и змейове и като цяло да се опитвам да направя социалната система по-човечна, по-адаптирана на към нуждите на хората, по-гъвкава. Много от тези битки са завършвали неудовлетворително, но продължавам да мечтая, че в един красив ден хората (като цяло) ще се чувстват разбрани, изслушани, подкрепени, овластени от всички, работещи хора, институции и организации в социалната система.

ето ни и нас

Супергероите на "Мисия Криле"