Новини

Екип на Фондацията посети още едно училище

Екип на Фондация “Мисия Криле” посети на 29 май (понеделник) за пореден път един от вторите класове в Шесто основно училище “Свети Никола” в Стара Загора.
Специалистите от Комплекс за социални услуги за деца и семейства – Стара Загора проведоха тренинг относно емоциите, агресията и начините, по които можем да изразяваме гнева си.
Това беше третата ни срещата с второкласниците и всяка от тях е съпроводена с много и различни емоции.
Децата се учат да правят добри неща на съучениците си, да работят в екип и да разпознават своите емоции.
Обратната връзка от децата, учителките и техните родители е много добра и ни дава увереност да продължим и през следващата учебна година. През тази успяхме да проведем подобни курсове и в Средно училище “Железник”.
Ето и няколко от обратните връзки, които ни писаха родители след третото ни посещение в един от вторите класове на Шесто основно училище “Свети Никола” в Стара Загора.
❤️”Много благодарим! Това, което правите е безценно!”
❤️”Благодарим от сърце, за вниманието, за положителните емоции и за отделеното време!”
❤️”Това което правите за децата е страхотно!”
Амбицията ни е през новата 2023-2024 г. да достигнем и до други училища и детски градини. Целта ни е по този начин да работим по превенция на насилието в клас и да помагаме на младите хора да се учат да разпознават своите и чуждите емоции.
‼️Ако вие сте учител, възпитател, директор или педагогически възпитател, можете да се свържете с нас, ще се радваме да ви бъдем полезни.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.